Latest News

2016 Annual Report

2015 Annual Report

On November 16th Rainbows4Children featured in an article in Tages Anzeiger (Zuerich).  Click here to read the article

2014 Annual Report

2013 Annual Report

2012 Annual Report

The Nicolas School Kindergarten Eating Room has been in use for 2 years. As well as providing a pleasant place for the smallest children to eat their food, it is also being used as a distribution centre for milk, eggs, bananas and oranges for the food supplement programme. The room is open on 3 sides, giving an airy environment and so is also a popular place for meetings for teachers and parents, as well as a stage for performances of music and drama.

SAM_1732

Children using the KG eating room

The Primary School Library is now built and in active daily use. As well as the main library, there is a smaller room in which the children learn to read and enjoy books.

SAM_2419

Younger children enjoy the informal reading room

 

 

 

 

The new Primary School Music Room is equipped with private teaching rooms as well. We had our first small concert there in April 2011.

SAM_2029

An academic competition in the eating room

The building is also combined with a primary school eating room, giving flexible space.

 

 

 

 

In 2014 we finally completed the sports area for the primary school – it is a hard surface an many sports can be supported such as volleyball, basketball, tennis, badminton, handball.

IMG_5538

Primary sports area

 

 

 

SAM_3919

A beautiful area between the science and classroom blocks

 

 

 

 

The building work for the Secondary School is well under way. A classroom block with 8 classrooms, plus 4 laboratory classes (Chemistry, Physics, Biology, Information Technology) have all been built.

The sports field has been levelled and the staff/administration building has now been completed.

In 2014 we are building the classroom block for grades 11 and 12:

Construction work grade 11 and 12 classrooms

 

 

Just 3 km from the School site, the land for the Technical and Vocational training School is now completely secured with a natural stone wall. The corner stone was laid in December 2011.

P1020059 sm

The TVTC wall building starts

 

IMG_0207 cropped

Two of the school staff with the corner stone prior to installation